Панонски бисери 2021

Објављено: 
10.06.2021

Савез књижевника у отаџбини и расејању  /С К О Р/ у периоду од 18.06.2021. до 20.06.2021. организује уметничку колонију „Панонски бисери 2021“. У овом периоду спремљен је богат и разнолик програм као и сваке године.  У Културном центру Новог Сада биће организоване промоција ауторских дела чланова СКОР-а, као и представљање овогодишњег зборника посвећеног П.П.Његошу - „Луча микрокозма“. Последњи дан резервисан је за културно-забавног програма у оквиру манастира „Савинац“ и етно домаћинства  „Савић“.

 

Као и претходне две године ова међународна културно-уметничка манифестација организује се уз подршку Градска управа за културу, као сведочанство о препознавању значаја реализације оваквог догађаја.

 

Манифестација је отвореног типа, што значи да сви заинтересовани грађани могу присуствовати догађају, при чему ће се водити рачуна о епидемиолошким мерама које су на снази.

 

Молимо све заинтересоване чланове, прозичаре и лиричаре, да потврде гостовање/учешће на 15.међународној уметничкој колонији "Панонски бисери". Подаци су потребни због успешније и безбедније организације (мере око Ковида су још на снази), као и због израде захвалница за учешће на Колонији.

 

Своју заинтересованост можете упутити слањем поруке у инбокс, путем СМС-а, или позивом на тел 060 555 7313 и изјасните се о терминима који би вам одговарали (19.06.2021 или 20.06.2021.). Предност код одабира термина ће имати аутори Зборника који долазе из удаљенијих места, и за које постоји и могућност обезбеђења смештаја, о чему би требало такође да се изјасне.

 

Детаљан распоред догађања можете погледати на приложеном плакату.

 

 

Будите одговорни и добродошли.

 

Ваш СКОР