ОЛДТАЈМЕР скуп 2022

Објављено: 
01.09.2022

     Дана 28.08.2022. године  у Нишкој Бањи oдржан је 11. међународни „Олдтајмер скуп”, у организацији Oлдтајмер клуб Ниш из Ниша и Савез књижевника у отаџбини и расејњу - огранак Ниш, на челу са председником Олдтајмер клуба Николом Вучковићем и председницом огранка СКОР-а  из Ниша Маријом Јотић.

     Посетиоци манифестација, поред разгледања олдтајмера, имали су прилике да уживају и у музици „ТНТ”  бенда и поезији песника СКОР-а из Ниша: Марије Јотић, Милорада Миће Цветковића, Живкице Поповић – Миле, Мирослава Мише Бакрача, Светлане Илић и Весне Пешић.

     Програм је водила председница огранка СКОР-а из Ниша Марија Јотић, представљајући како рад СКОР-а тако и постигнућа песника који су се својим делима представили публици.  На крају програма, као прави домаћин, Марија Јотић је обезбедила за учеснике и посетиоце окрепљењена, на свеопште задовољство.

     Манифестација је окончана доделом доплома и захвалница од стране Oлдтајмер клуб Ниш из Ниша. СКОР, Град Ниш и Нишка Бања добили су диплому  „ТРОФЕЈ - пријатељства”, а свим осталим учесницима манифестације уручене су захвалнице.

     Посебна част је указана СКОР-у јер се лого Савеза нашао на свим урученим дипломама и захвалницама, поред логоа Града Ниша и Нишке Бање.